Nieuwe trainer: Jesse | Introductieclinic voor nieuwe spelers

Met plezier presenteren wij Jesse Veenstra als nieuwe trainer bij Apeldoorn en Deventer Padel. 🔥

Jesse is een actief en ervaren padelspeler die competitie en toernooien speelt. Na de eerste kennismaking met padel ruim 5 jaar geleden is hij volledig overgestapt van tennis naar padel (2024: speelsterkte 3).
Als trainer is Jesse sinds 2021 actief en vanaf januari gaat hij les geven op onze locaties in Apeldoorn (op zaterdag) en in Deventer (De Scheg, op vrijdag).

Op beide locaties zal Jesse met name de lange series trainingen doen (cyclus) maar uiteraard is er, op verzoek en afhankelijk van mogelijkheden, ook ruimte voor losse lessen met kleine groepen en/of privétrainingen op die dagen.
Na de aankomende verhuizing naar Apeldoorn zal Jesse ook op andere momenten in de week beschikbaar komen, daarover volgt later meer informatie.

Jesse: “Graag wil ik mijn enthousiasme voor de sport overbrengen aan jullie. Hopelijk zie ik jullie snel op de baan.”

Wil jij met Jesse jouw padelvaardigheden verbeteren?
Geef je dan individueel of als groep van 4 personen op voor de CYCLUS op vrijdag via het inschrijfformulier.

Ben jij een beginnend panelspeler en wil je kennismaken met Jesse in de vorm van een INTRODUCTIECLINIC? Dit kan vrijdag 26 januari om 18:00u in de Scheg. Inschrijven kan via de Playtomic app.

Instructie Playtomic app: Download de app, maak een account aan, zoek Deventer Padel – de Scheg, ga naar activiteiten en hier zie je de activiteit staan: Introductieclinic. Hier kan je je inschrijven en betalen. (Als de activiteit er niet meer staat is er kans dat ie vol is of de inschrijfdeadline is verstreken, dinsdag 23 januari 20:00u)