Ontdek Padel met een Introductieles!

Altijd al nieuwsgierig geweest naar de razendpopulaire sport padel? Dit is jouw kans om kennis te maken! Op vrijdagavond 26 januari om 18:00u organiseert Deventer Padel een introductieles die jou op weg helpt in de wereld van padel.

De les, verzorgd door de ervaren instructeur Jesse, is speciaal ontworpen voor zowel beginners als nieuwe spelers. Of je nu nog nooit een racket hebt vastgehouden of al wat ervaring hebt opgedaan, deze les is perfect om jouw basistechnieken en -tactieken te verfijnen.

Tijdens het uur durende programma bij locatie De Scheg, leer je niet alleen de kneepjes van het spel, maar krijg je ook de gelegenheid om andere enthousiaste spelers te ontmoeten. Padel staat bekend om zijn sociale karakter, en deze introductieles biedt de ideale setting om nieuwe mensen te leren kennen die dezelfde passie delen.

Maak je geen zorgen als je geen eigen racket hebt; bij Deventer Padel mag je er een lenen. De focus ligt op plezier hebben terwijl je de basisbeginselen van deze dynamische sport onder de knie krijgt.

Deze introductieles is niet alleen een geweldige manier om de sport te verkennen, maar het is ook een vliegende start voor jouw ontwikkeling binnen het padeluniversum. Jesse staat klaar om zijn passie voor padel met jou te delen en je te begeleiden naar een plezierige en vaardige padelervaring.

Mis deze kans niet om jezelf onder te dompelen in de wereld van padel. Schrijf je nu in voor de introductieles via Playtomic!

Instructie Playtomic app: Download de app, maak een account aan, zoek Deventer Padel – de Scheg, ga naar activiteiten en hier zie je de activiteit staan: Introductieclinic. Hier kan je je inschrijven en betalen. (Als de activiteit er niet meer staat is er kans dat ie vol is of de inschrijfdeadline is verstreken, dinsdag 23 januari 20:00u.)

Bij te weinig aanmeldingen wordt het evenement automatisch geannuleerd.