Ledenstop

Velen van jullie maken gebruik van ons persoonsgebonden lidmaatschap. Met dit lidmaatschap geniet je van hoge korting op de baanhuur. Deze gepersonaliseerde tarieven onderscheidt ons van andere padel clubs in de omgeving.

Inmiddels is ons ledenbestand uit haar jasje gegroeid. Om er voor te zorgen dat de bestaande leden wel voldoende kunnen blijven spelen zijn wij genoodzaakt om een ledenstop toe te passen. Per 2024 is het niet meer mogelijk om een lidmaatschap af te sluiten bij ons. Alle bestaande leden kunnen uiteraard lid blijven via de automatische jaarlijkse verlenging.

We zullen op den duur weer enkele lidmaatschappen vrijgeven. Via de mail kan je je aanmelden voor onze wachtlijst. Het vergeven van de lidmaatschappen gaat op chronologische volgorde. Je zal van ons bericht ontvangen wanneer jij lid kan worden.