Tossen niveau 6/7 @deScheg

Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
Date(s) - 30 juni 2024
10:30 - 12:00

Locatie
Deventer Padel - de Scheg

Categorieën


Met maximaal 12 personen speel je op 3 banen, telkens met- en tegen iemand anders korte potjes van 30 minuten. Er is een host(ess) van Deventer Padel aanwezig om je te ontvangen met een kop koffie of thee en om de toss te begeleiden.

Iedere zondag spelen we op locatie de Scheg. Opgeven kan tot uiterlijk de vrijdag voor aanvang (20:00 uur) en de kosten bedragen €10,50. Wordt het minimale deelnemers aantal van 4 personen niet gehaald, dan wordt de toss automatisch geannuleerd en het inschrijfgeld gerestitueerd.

Om mee te kunnen spelen heb je account nodig in de Playtomic app. Heb je deze aangemaakt? Doorloop dan deze stappen:

  1. Open de Playtomic App
  2. Klik op ‘Deventer Padel – de Scheg’
  3. Klik op ‘Activiteiten’

Let op: Deze activiteit wordt georganiseerd voor mensen met speelsterkte 6 en 7

Speelsterkte 7: Je hebt al aardig wat padelervaring en bent ook aan het proberen moeilijke slagen zoals de bandeja en de bajada te slaan. Je hebt controle over het slaan van de basistechnieken zoals forehand, backhand, volleys en service. Je kan de bal plaatsen in het veld waar je dat zou willen.

Speelsterkte 6: Naast de basistechnieken, lukt het je steeds meer om de padelspecifieke slagen te gebruiken zoals de bandeja, bajada en chiquita. Je begint het spel steeds meer te begrijpen en gaat het meer tactisch spelen.