Wij zoeken jou!

Bij Deventer Padel zijn wij op zoek naar een gezellige host(ess)!

Ben jij de perfecte gastheer of gastvrouw waar wij naar op zoek zijn? Hieronder vind je wat we van jou verwachten, evenals wat je van ons kunt verwachten!
Vind jij de juiste kandidaat voor ons? Hier staat een beloning van €100,- speeltegoed tegenover voor jou en onze nieuwe collega.*

Wat bieden wij?

Wij bieden een leuke en sportieve omgeving om te werken waarbij jij veel zelfstandigheid krijgt. Jouw rooster is altijd in overleg en onderling ruilen met andere hosts is zo geregeld.
Wij zoeken iemand voor minimaal 6 uur per week en tot maximaal 24 uur per week. Het salaris is marktconform en er worden geen verplichte pauzes van jouw uren ingehouden. VB: Zes uur op locatie betekent zes uur uitbetaald, ook als jij tussendoor een boterham eet. 😉
Ook krijg jij heel veel korting op padel en onze materialen. In de daluren speel jij zelfs helemaal gratis.
Jaarlijks personeelsuitje & elk jaar naar het grootste padeltoernooi van Nederland -> Premier Padel Rotterdam september 2024

Wie ben jij?

We zoeken een enthousiaste en gastvrije medewerker van minimaal 16 jaar oud die gepassioneerd is over padel en graag zijn/haar enthousiasme deelt met anderen. Je bent zelfverzekerd, staat stevig in je schoenen en bent bereid om barwerkzaamheden uit te voeren en beginnende spelers te begeleiden.
Ervaring met online reserveringssystemen is een pluspunt, maar niet vereist, aangezien je dit snel eigen kunt maken. Je bent beschikbaar voor werk in de avonden of weekenden en hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal. Het bezit van certificaten zoals BHV, EHBO en SVH is een pre.
We kijken uit naar jouw sollicitatie!

Als host zijn dit jouw taken en werkzaamheden:

Als medewerker bij Deventer Padel ben je verantwoordelijk voor het verwelkomen en verzorgen van gasten, het beheren van reserveringen en betalingen, het verstrekken van uitleg over padelregels, de verkoop van padelmaterialen, het uitvoeren van diverse horeca- en receptietaken, en het onderhouden van onze faciliteiten en banen.

Solliciteren?

Neem contact met ons op:
rick@deventerpadel.nl of info@deventerpadel.nl

*Het speeltegoed wordt toegekend nadat het nieuwe personeelslid drie maanden werkzaam is geweest voor bij Deventer Padel.