(verkeers)drukte rondom Scheg

Deventer, april 2023

Onderwerp: Turkse Verkiezingen 29 april t/m 7 mei 2023 in De Scheg Beste gast van Sport- en Belevingscentrum De Scheg,

Op 14 mei 2023 vinden Presidentiële- en Parlementaire Verkiezingen plaats in Turkije. Stemgerechtigden kunnen ook in Nederland stemmen. In Oost Nederland organiseert het Turks Consulaat deze verkiezingen van 29 april tot en met 7 mei 2023 in De Scheg te Deventer. Op deze dagen is het extra druk in en rondom De Scheg. We streven er naar om de overlast voor u als gast te voorkomen.

Zwemmen bij De Scheg

Het zwemparadijs van De Scheg blijft gewoon open. Hiervoor gelden de reguliere openingstijden. Kijk op www.descheg.nl voor de juiste openingstijden. Ook huurders van De Scheg blijven gewoon toegang houden tot hun accommodatie, voor zover deze niet in gebruik zijn voor de verkiezingen.

Extra parkeerruimte

Om pieken in drukte op te vangen is er voor gasten extra parkeerruimte gecreëerd op het grasveld ten westen van De Scheg, tussen het Tango tankstation en McDonald’s.
De grootste drukte wordt in beide weekenden verwacht.
Wij danken u bij voorbaat voor uw begrip en wensen u een prettig verblijf in De Scheg. Mocht u nog vragen hebben, de receptionistes staan u graag te woord.

Met vriendelijke groet,

Directie Sportbedrijf Deventer