KNLTB Wintercompetitie

De wintercompetitie telt 7 speeldagen in november, december, januari en februari en wordt aangeboden op vrijdag, zaterdag en zondag. Een competitiedag bestaat uit vier dubbelpartijen. Ideaal om je padelskills te verbeteren en wedstrijdervaring op te doen, maar het is uiteraard ook heel gezellig om samen met je team tegen andere teams te spelen.

Speeldata
Klik hier voor de speeldata voor 2022/2023.

Competitieaanbod
Op zowel vrijdag, zaterdag als zondag wordt er gespeeld in verschillende klassen. De competitie wordt eenmalig ingedeeld op basis van teamgemiddelde om padelspelers zoveel mogelijk tegen gelijkwaardige tegenstanders te laten spelen. De competitie is dus voor iedereen: beginners, licht gevorderden, gevorderden en wedstrijdspelers.

Meedoen?
Mail de VCL van Deventer Padel (bob@deventerpadel.nl) jouw teamopstelling van minimaal 4 personen en vermeld de betreffende competitie. Let op: een persoonsgebonden bondsnummer, specifiek voor padel, is verplicht. Heb je deze nog niet? Dan kun je deze aanschaffen voor €25,- (= afdracht aan de KNLTB). Alle inschrijvingen voor de wintercompetitie moeten  uiterlijk 10 september bij ons binnen zijn.

Kosten
Voor de deelname aan de wintercompetitie geldt een actietarief van € 325,00 per team
Hierin is inbegrepen: baanhuur + 2 blikken ballen per thuiswedstrijd, teamafdracht KNLTB en ontvangst met koffie/thee op de club