P250 van Mossel KIA Open

UPDATE 20/08: TOERNOOI AFGELAST

I.v.m het bedroevend lage aantal inschrijvingen hebben wij het van Mossel KIA P250 toernooi helaas moet annuleren. De toernooileiding is diep teleurgesteld. Spelers die zich wél hebben ingeschreven ontvangen hiervover separaat bericht.

Wow, zet dit maar vast in de agenda want het beloofd een spectaculair event te worden. Een P250 toernooi is een open ranglijst toernooi waar 250 punten te verdienen zijn. De complete Nederlandse (sub)top komt bij elkaar om te strijden om deze felbegeerde punten. Padel om je vingers bij af te likken!

Los van het feit dat je de hele week top-padel kunt aanschouwen, kun je uiteraard zelf ook meespelen! In de zelfde week wordt er namelijk ook een toernooi georganiseerd voor de recreatieve spelers. Met 7 categorieën is er altijd een mogelijkheid om op jouw eigen niveau te spelen!

Het toernooi gaat plaats vinden van 29 augustus t/m 4 september. Doordeweeks worden de kwalificaties van de P250 gespeeld. In het weekend wordt het hoofdschema gespeeld.
Let op; Dit is een officieel KNLTB  toernooi, dus het gebruik van een bondsnummer is verplicht. Heb je deze niet? Dan kun je hier een toernooipas aanvragen voor 2022.

De recreatieve categorieën waarvoor je je in kunt schrijven zijn: 4/5 (B, wedstrijdspelers), 6/7 (C, gevorderden) en 8/9 (D, beginners).
In de categorie D mogen ook gemengde koppels meedoen (m/v)

INSCHRIJVEN KAN VIA DEZE LINK