Easy Office Online Open 2022

 

Eindelijk, het mag weer! De geplande editie van 2021 kon helaas niet doorgaan en daarom pakken we dit jaar dubbel zo hard uit! Dit open toernooi mag je niet missen! Van beginner tot wedstrijdspeler, iedereen kan mee doen!

Het toernooi gaat plaats vinden in het pinksterweekend van 3 t/m 5 juni en onze hoofdsponsor Easy Office Online is de naamgever van dit toffe event!

Let op; Dit is een officieel KNLTB  toernooi, dus het gebruik van een bondsnummer is verplicht. Heb je deze niet? Dan kun je hier een toernooipas aanvragen voor 2022.

De P100 A is een ranglijst categorie. De overige categorieën waarvoor je je in kunt schrijven zijn: 4/5 (B), 6/7 (C) en 8/9 (D). Het toernooi (m.u.v. de A) is volledig unisex! Je mag dus meedoen als heren-, dames- of gemengd koppel in de B, C en D.

 

PLANNING & INDELING