Voorjaarscyclus padel lessen

 

Het voorjaar staat weer voor de deur, tijd voor een lekker potje padel in de zon.
Wil jij dit voorjaar de sterren van de hemel slaan? Neem dan wat padel lessen!
De eerstvolgende cyclus met lessen start in week 14, dat is de 1e week van april.

Door op een vast moment in de week te trainen maak je gebruik van de kracht van de herhaling. Dit is de enige manier om vastigheid te creëren in je spel. In deze serie van 12 lessen gaan we dieper in op de verschillende (padel specifieke) slagen en trainen we deze gericht. Ook bespreken we veelvoorkomende tactieken en uitgangspunten.

handig; in de schoolvakanties wordt er niet getraind.

Formeer zelf een groep van 4 enthousiastelingen, stem alvast jullie mogelijkheden qua dagdeel en tijd af en geef de groep voor 20 maart op via ons inschrijfformulier. Je kunt je ook individueel opgeven, wij proberen dan een geschikte groep samen te stellen aan de hand van jouw wensen en voorkeuren.

Na ontvangst van het inschrijfformulier nemen wij snel contact met jou op! Heb je specifieke vragen of wensen, neem dan contact met ons op.